Efficiënt én eenvoudig starten met contentcreatie?

Ontvang het gratis werkboek en maak je eigen contentplan

*Privacyvoorwaarden © 2021 Billycom

Content is king! Het mag dan wel een torenhoog cliché zijn, toch blijkt het voor veel bedrijven niet evident om met contentmarketing aan de slag te gaan. Waarover moet je communiceren? En moet dit in de vorm van blogs, e-books of video’s? Post je beter op Facebook, LinkedIn of Instagram? Billycom wijst je de weg naar doordachte content met hands-on werkmateriaal. Een inspirerend werkboek enerzijds en een handige template (Excel) anderzijds. Zin om sneller op de radar te komen van klanten, sollicitanten én Google? Klaar om professioneel en passend te communiceren via ieder bedrijfskanaal? Vraag je gratis werkboek aan en ontketen de contentmarketeer in jou!

Hoe laat je je bedrijf communiceren als een sterk merk?

‘Ready to create some buzz?’

Billycom is een strategische contentstudio in Leuven gespecialiseerd in inboundmarketing en employer branding. Billycom eet, slaapt en ademt content. Onze content creators stropen de mouwen op om jouw organisatie of bedrijf sterker in de markt te zetten met strategie, storytelling, videomarketing en social media. Een Billy-team met een verrassend goede mix van expertises en competenties, dat overloopt van goesting en energie. Een DNA met een content state of mind!

0473 98 56 97


hello@billycom.be

Jouw werkinstrument voor een knallend contentplan

Betrap je jezelf of je collega’s erop ad hoc aan contentcreatie te doen? Het is moeilijk om ’s morgens te bedenken wat je ’s middags gaat posten. In dit werkboek gidsen we je in acht stappen naar de opmaak van een waterdicht contentplan. Vul de vragen in, gebruik onze template (Excel) en bouw jouw contentplan stap voor stap op.

Contacteer ons