Meer talent aantrekken én houden?

Ontvang het e-book over Employer Branding vol tips & tricks!

© 2020 Billycom

De war for talent is brandend actueel. Zeker voor technische vacatures, knelpuntberoepen en goede medewerkers met ervaring staan bedrijven in lange wachtrijen aan te schuiven. Maar veel meer dan een competitief loon en mooie voorwaarden, is het de bedrijfscultuur waarmee je toptalenten overtuigt. Je wilt nieuwe collega’s aantrekken, onboarden en behouden natuurlijk, want een sterk bedrijfs-DNA resulteert in ambassadeurschap binnen je eigen bedrijf. Benieuwd hoe je een duurzame employer branding uitbouwt met contentmarketing? Start hier!

Meer talent aantrekken én houden?

‘Ready to create some buzz?’

Billycom is een strategische contentstudio in Leuven gespecialiseerd in inboundmarketing en employer branding. Billycom eet, slaapt en ademt content. Onze content creators stropen de mouwen op om jouw organisatie of bedrijf sterker in de markt te zetten met strategie, storytelling, videomarketing en social media. Een Billy-team met een verrassend goede mix van expertises en competenties, dat overloopt van goesting en energie. Een DNA met een content state of mind!

0473 98 56 97


hello@billycom.be

De essentiële gids voor jouw employer branding

Een krachtig werkgeversmerk creëren, doe je niet met één flitsende marketingactie. In het e-book ontdek je welke contentstrategieën er bestaan voor de verschillende fasen in de employee lifecycle: attract, match, hire en retain. Zo kan je zeer gericht talent aantrekken en laten doorgroeien. Investeren in employer branding, is investeren in de toekomst.