Hoe laat je je bedrijf communiceren als een sterk merk?

Vul hier je gegevens in en ontvang het e-book met tips & tricks!

© 2020 Billycom

Elk bedrijf zoekt manieren om zijn producten of diensten aan de man te brengen. Maar een krachtige software of revolutionaire AI-toepassing zijn niet altijd makkelijk te vertalen naar hapklare merkcommunicatie. Zeker als je nog niet volledig weet tot wie je je precies moet richten, is het vaak gissen naar een matchende tone of voice. Hoe bepaal je de juiste doelgroep(en) en wat kan je doen om hen te triggeren? Welke communicatiestijl werkt? En hoe hou je het tandwiel achter je socialmediakanalen draaiende? Ontdek het antwoord op deze vragen en plant je vlag steviger in het IT-landschap!

Hoe laat je je bedrijf communiceren als een sterk merk?

‘Ready to create some buzz?’

Billycom is een strategische contentstudio in Leuven gespecialiseerd in inboundmarketing en employer branding. Billycom eet, slaapt en ademt content. Onze content creators stropen de mouwen op om jouw organisatie of bedrijf sterker in de markt te zetten met strategie, storytelling, videomarketing en social media. Een Billy-team met een verrassend goede mix van expertises en competenties, dat overloopt van goesting en energie. Een DNA met een content state of mind!

0473 98 56 97


hello@billycom.be

Vul hier je gegevens in en ontvang het e-book met tips & tricks!

Contentmarketing is een werk van lange adem en verschilt van bedrijf tot bedrijf. Iedere onderneming communiceert namelijk vanuit een unieke bedrijfscultuur en richt zich tot een ander doelpubliek. In dit e-book vind je alvast enkele vuistregels om je merkcommunicatie meer grip en slagkracht te geven.

Contacteer ons